Tuesday, September 28, 2010

~ my chomel AISYAH ~


sekejapnya aisyah da setahun 9 bln.... terasa mcm baru semalam aku melahirkan dia... skrg ni mcm2 da kerenah n gelagat dia.... sgt2 menggeramkan n menghiburkan jugak.... pandai amik hati sume org smpaikan sume org syg sgt dgn aisyah.... aku pun rs sgt2 brsyukur sbb ramai yg sayangkan aisyah....syukur alhamdulillah...

setakat ni x susah utk membesarkan n menjaga aisyah coz dia dgr ckp w/pun kadang2 tuh ade gak la yg terlebih suda kan...biasala nama pun bdk2...mestilah ade nakal nya tp masih bole dikawal coz aku mmg garang n x suka sgt nak manjakan dia x brtempat..... dia mmg manja dgn sume org tp kalu dia wat slh dia akan tetap dimarah.... salah tetap salah ok....

w/pun blum mencecah umur 2 thn tp da bole harap da anak aku ni... dia paham bila kita mintak tlg @ suruh dia wat something.... suka sgt tau kalu tgk gelagat dia.... sgt2 cute ok...

yg xle tahan tu kitorg bgtau dia bila baby lahir nnti dia kenala tdo kat baby court .... pastuh dia jawab " no no no... baby kat court... aisyah sebelah mama n sebelah abah " (tp dlm nada pelat dia tu la kan)... perghhh sabar je la aku... tp dia mmg rapat sgt dgn abah dia...xpela baby kenal mengalah dgn kakak aisyah yeee.....

mama n abah sayang sgt2 dgn aisyah tau.... muah!!!

No comments:

Post a Comment